HCM d.o.o. Beograd

HCM

HCM doo je firma osnovana u avgustu 2018 godine kao geneza dve preduzetničke firme koje su poslovale od 2014 godine, težeći spajanju projektovanju svih vrsta građevinskih konstrukcija I obavljanju strucnog nadzora na izgradnji istih.

Okupljamo tim građevinskih inženjera sa višegodišnjim iskustvom u projektovanju, izvođenju I stručnom nadziranju I težimo stalnom napredovanju u oblastima kojima se bavimo kroz konstantne edukacije zaposlenih.

Cilj poslovanja je pružanje klijentima kompletne usluge projektovanja i stručnog nadzora po sistemu ključ u ruke.

1
konstrukcija
1
nadzora
1
zemalja

Sa preko 300 isprojektovanih konstrukcija objekata I preko 70 nadziranih izgradnja konstrukcija svrstali smo se u sam vrh firmi koje se bave ovom delatnošću na tržištima Srbije, Makedonije I BiH.

Firma posluje u dva sektora. Jedan je Projektovanje građevinskih konstrukcija a drugi je direktivni I stručni nadzor nad izgradnjom građevinskih konstrukcija.

Kao posebna I specifična oblast projektovanja kojom se firma bavi je Projektovanje zaštita temeljnih jama I fundiranjem objekata, gde smo kroz preko 300 isprojektovanih zaštitinih I temeljnih konstrukcija, kao I kroz nadziranje prilikom izgradnje istih stekli dobru reputaciju na tržištu.