HCM d.o.o. Beograd

HCM

HCM doo je firma osnovana u avgustu 2018. godine kao geneza dve preduzetničke firme koje su poslovale od 2014. godine, težeći spajanju projektovanja svih vrsta građevinskih konstrukcija i obavljanje stručnog nadzora na izgradnji istih.

Okupljamo tim građevinskih inženjera sa višegodišnjim iskustvom u projektovanju, izvođenju i stručnom nadziranju i težimo stalnom napredovanju u oblastima kojima se bavimo kroz konstantne edukacije zaposlenih.

Cilj poslovanja je pružanje klijentima kompletne usluge projektovanja i stručnog nadzora po sistemu ključ u ruke.

1
konstrukcija
1
nadzora
1
zemalja

Sa preko 300 isprojektovanih konstrukcija objekata i preko 70 nadziranih izgradnji konstrukcija svrstali smo se u sam vrh firmi koje se bave ovom delatnošću na tržištima Srbije, Makedonije i BiH.

Firma posluje u dva sektora.
Jedan je Projektovanje građevinskih konstrukcija a drugi je direktivni i stručni nadzor nad izgradnjom građevinskih konstrukcija.

Kao posebna i specifična oblast projektovanja kojom se HCM bavi je Projektovanje zaštita temeljnih jama i fundiranjem objekata, gde smo kroz preko 300 isprojektovanih zaštitinih i temeljnih konstrukcija, kao i kroz nadziranje prilikom izgradnje istih stekli dobru reputaciju na tržištu.

- HCM tim -

kirn
Miloš Kirn
Izvršni direktor za projektovanje

dipl.građ.inž

Mile
Miljan Stevanović
Izvršni direktor za poslove nadzora

dipl.građ.inž

Petar
Veljko Rajković

dipl.građ.inž

stanka
Stanka Zlatković, dipl.građ.inž

dipl.građ.inž

Petar-Vidačak
Petar Vidačak

građevinski tehničar

marko-koprivica
Marko Koprivica

dipl.građ.inž